torstai 2. kesäkuuta 2011

Ensimmäinen tapaaminen

Miten sitä voisi vapaapäivän paremmin viettää, kuin lähteä Yyteriin katsomaan ensimmäistä kertaa ensimmäistä ikiomaa tulevaa koiranpentua. Lähdettiin jo klo 9 aamulla ajelemaan ja perillä oltiin 12 jälkeen. Terassilla odottikin sitten viisi pientä koiranpentua jotka nukkuivat. Neljä heräsi heti kun mentiin paikanpäälle, mutta yksi jäi vielä pötköttelemään ja pitihän se arvata, että se oli meidän Vili. Kaikista pienin ja tottakai se pyörein :) = Suloisin. 

Siinä se aika sitten kuluikin pentuja ihmetellessä ja ihaillessa. Oltaisiin kyllä oltu ihan valmiita ottamaan Vili samantien matkaan. 12 yötä vielä pitäisi jaksaa odottaa..

Päästäkää mut pooois
Nyt pitäisi varmaan lopettaa hössöttäminen ja koittaa rauhoittua jotta saa unta vielä tänään. Kauniita unia, Vilin kuvia!
Pieni nukkuu
Pojatkin tutustuu
Asenne heti kohdallaan

Heitä femma!

Välillä meni sormi suuhun
Tutustutaan
Dotter - äiti

Jytky




1 kommentti:

  1. Ihana Vili <3 En osannu dobermannin ja bc:n omistajana ees kuvitella miten pieni se on. Ei taida meijän vanhat vaatteet, pannat, kupit yms. sopia. Onneks kysyin eläinkaupassa siltä tädiltä että kuinka pieni se oikeen voi olla, muuten oisin ostanu Viliä isompia leluja :D

    VastaaPoista