maanantai 18. marraskuuta 2013

Jutila aksaa !

Pentu on jo yli 7 kuukautta! Niin se aika vaan taas on humpsahtanut :)

Juti käy siis lähes joka maanantai ohjatuissa treeneissä, aina kun vain päästään paikalle. Normaalisti kouluttajana on Henrika Pelkonen, mutta tänään tuuraajana oli Outi Nuotio.

Ollaan nyt harjoiteltu treeneissä pääasiassa leikkimistä. Leikkiminen on onnistunut hyvin kentän ulkopuolella ns. odotustilassa, mutta koskaan ei oo ollut varmaa, saadaanko leikki siirrettyä kentälle "oikean" treenin yhteyteen. Välillä on onnistuttu ja välillä jouduttu tyytymään pelkkiin herkkuihin, ne kelpaa aina.

Leikkimisen sivussa ollaan sitten harjoiteltu menemään siivekkeiden välistä tai kiertämään niitä. Myös putkia ollaan tehty, mutta ei niin paljoa. Koirasta saa helposti putki-koiran, eli se hoksaa että se on superkivaa ja hakee koko ajan putkiin. Simppeleitä ohjauskuvioita ollaan yritetty saada pennun päähän iskostettua ja osa toimiikin jo aika passelisti, mm. kiertäminen.

Video kertoo, mitä tehtiin tänään. Leikittiin ja parhaaksi leluksi osoittautui niinkin hieno juttu kuin lapanen! Kun lapanen oltiin tehty superkivaksi lopetettiin sillä leikkiminen siihen, jotta voidaan käyttää sitä ensikerrallakin.

Kentän puolella testattiin lainaksi saatua Petstagesin "munapalloa" :D Se on HUIPPU!! Ja aion heti huomenna ostaa sellaisen. Aion myös hehkuttaa sitä jatkossa, joten ei siitä vielä sen enempää.

Meillä oli TOSI kivaa ja se on kaikken tärkeintä. 


2 kommenttia:

  1. Meilläkin on Petstagesin yllätysmuna (tai mikälie namikapseli) treenileluna, ja se on ihan ykkönen! Snötä ei vois noi repimisleikit vähempää kiinnostaa, mutta sen perässä se juoksee ihan innoissaan kun sieltä kuoriutuu lihapullia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti! Hahaa! Herkkukapseli taitaa olla sen suora suomennos, mutta yllätysmuna kuulostaa paremmalta :D Se on niin huippu ja nyt meilläkin on ihan ikioma :)

      Poista