keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Ihana onnellinen Vili

Eilen sain jostain kummasta hirveän virtapiikin ja päätin lähteä Ojankoon treenaamaan molempien koirien kanssa iltamyöhään. 

Vilihän ei ole treenannut kesäkuun jälkeen tokoa juuri ollenkaan. Pari kertaa lenkillä muistuteltu, mutta Ojangossa se ei ole käynyt aikoihin. 

Oltiin Ojangossa joskus 22:20 ja jouduttiin jonottelemaan vähän yli 23 että päästiin kentälle. Tulipahan lämpättyä oikein kunnolla :) 

Otin Vilin ekana halliin, laitoin seinään kiinni ja se oli tietenkin ihan hysteerinen, kun ei aikoihin ole siellä ollut. Annoin sen siinä rauhassa vauhkota ja samalla kun odottelin että se rauhoittuu laitoin treeniliivin kondikseen ja valitsin palkat. Ei mennyt kauaa, kun Vili istui, häntä heilui vimmatusti ja vaikka menin irroittamaan hihnaa, se ei hievahtanutkaan :D Tiesi, että nyt jos koskaan pitää olla nätisti, että pääsee kentälle. 

Kuvasin koko treenit. Tai luulin kuvaavani. Kamera jostain syystä pätki kuvaukseni, enkä saanut kuin vähän seuraamista ja seisomaan jäämisen videolle. Harmittaa, koska meillä oli niin hauskaa. Siltä se ei kyllä videolta näytä, koska alkuun jouduin himmailemaan tosi paljon, ettei Vili repeä liitoksistaan. Käytiin koko alokasluokka jotenkuten läpi, hyppyä lukuunottamatta. Palkkasin tiheästi herkuilla, leluja en viittinytkään käyttää kun näin miten höyry nousi Vilin päästä ja melkein läikkyi jo yli!

Alla minivideo, josta ei nyt saa mitään irti, mutta näkee meidät melkein livenä, jossei vielä ole nähnyt! Hölmöä katsoa itseään noin vakavana, kun normaalisti pitää bilettää tuhatta ja sataa, jotta saa pidettyä supervireen yllä loppuun saakka. Kyllä mä onneksi loppuakohden pystyin jo vähän hymyilemään. ;) Oli ihanaa pitkästä aikaa päästä touhuamaan myös Vilin kanssa!


Loppupalkaksi Vili sai upouuden ja ihanan vinkupallon <3


Vilin jälkeen hain Jutin treenaamaan. Jutin kanssa harjoiteltiin putkikulmia ja ne meni huippuhyvin, jopa ihan vaikeimmastakin kulmasta! Yllätyin todella, koska niinkuin viimeksi sanoin - putkia ei juurikaan olla tehty. Kohta voidaan ruveta ottamaan jo vähän etäisyyttä toisistamme. Putkiin yhdistettiin pari hyppyestettä (ilman rimoja tietty) molemmin puolin ja niiden avulla harjoiteltiin juoksemista samassa linjassa eteenpäin. Semmosta. 

2 kommenttia: