sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tyhjä maha?

Nyt on jo toinen kerta, kun Vili herää yöllä oksentamaan mahanesteitä. Edellinen kerta oli viikko sitten. Todennäköinen syy on tyhjän mahan oksentelu, koska syömisrytmi on kuitenkin hieman eri viikonloppuna kuin arkena. Täytyy nyt yrittää antaa vieläkin säännöllisemmin ruoat, ja iltaruokaa vähän vielä myöhäistää.

Yli viikko on vierähtänyt edellisistä kuulumisista. Edellisen viikonlopun pojat olivat yksin täällä kotona, itse lähdin Jyväskylään kavereiden luokse piiiiitkästä aikaa.. Sunnuntaina tulin kotiin ja sitten yöllä alkoikin ekaa kertaa tämä mahanesteiden oksentelu. Sillon ei tullut paljoa nukuttua kun mietittiin että mistähän se johtuu, kaikki mahdolliset kauhukuvat tuli kyllä käytyä. Ensimmäisen koiran kanssa jokainen pienikin outo juttu mitä tulee eteen on sellaisia että tekisi heti mieli viedä eläinlääkäriin :D Nyt ollaan kyllä vähän rauhallisemmalla mielellä jo..

Alkuviikko otettiinkin sitten ihan rauhassa ja maanantaina syötiin riisiä ja illalla sekoteltiin siihen sitten jo vähän nappuloita mukaan. Ja kaikki meniki sitten mahan kanssa ihan normaalisti viime yöhön asti.

Keskiviikkona meillä oli taas pentutokotreenit Malminkartanolla ja ne meni kivasti. Nyt ollaankin siitä lähtien joka päivä treenattu vähän jotain. Oon ihan tosi yllättynyt miten niin pienessä ajassa ollaan saatu tosta vilperistä niin fiksu ja se osaa nyt jo vaikka mitä. Ei tietenkään "täydellisesti" eikä varmasti sinnepäinkään, mutta tosiTOSI hienosti alle 5kk vanhaks pennuks silti!

Nyt pitää ruveta katsomaan Beethoven ykköstä.

Vilin lempibändi on Jare ja VilleGalle niinkuin kuvasta näkyy ja lempibiisi on Nelisilmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti