torstai 3. marraskuuta 2011

Täällä taas!

Nyt on aika palata taas kirjoittelemaan kuulumisia. Palataan siihen mihin viimeksi jäin, eli Nanin kuvauspäivään.

Kuvaus oli Helsingin keskuspuistossa, oikein kivana syksyisenä päivänä. Vili toimi kuin unelma, ja kuvaus ei tuntunut ollenkaan sellaiselta kuvaukselta kuin oletin, se meni niin iisisti, että ihan kuin oltaisi oltu vain lenkkeilemässä :) Vili tykkäsi kuvaajasta ja kuvaaja Vilistä, eikä kukaan turhautunut missään vaiheessa, aika meni todella nopeasti ja tulos on enemmän kuin loistava <3 Kuvista on tarkoitus teettää tauluja yläkertaan johtaviin rappuihimme.

Kuvausviikonlopun jälkeen ollaan käyty äidillä pohojanmaalla rentoutumassa ja lenkkeilty muuten vaa paljon, lähinnä Pian ja Sakun kanssa. Yhdet pienimuotoiset heeleritreffitkin järkättiin minne osallistui Vilperi, Iksu, Oscar ja Molla.

Sakun ja Pian kanssa käveltiin muutamassa päivässä varmaan 100km ja lähinnä ilman määränpäätä, ympäriämpäri vaan siellä sun täällä. Koirametsässäkin käytiin ekaa kertaa, ja vaikutti kyllä tosi kivalta paikalta.

Pentutokon viimeinen tunti oli eilen. Vili on nyt käynyt 13 kertaa pentutokossa ja 5 kertaa agilityssä. Nyt pitäisi miettiä että mitä tehtäis jatkossa. Yhtäkään seuraa en tiedä, minne mahdollisesti voitaisi päästä mukaan reenailemaan. Oon kyllä laittanut viestiä ja hakemuksia, mutta taitaa olla vähän väärä ajankohta.. Ehkä touhuillaan nyt hetken aikaa ihan oma-aloitteisesti ja katsotaan sitten vaikka muutaman viikon jälkeen uudestaan, jos tulisi jotain mieleen, ja myös se että tokoa vai agilityä..

Syksyn/talven aikana olisi tarkoitus käydä uittamassa Viliä Hyvinkään koirakylpylässä muiden heelereiden kanssa.

Kohta ollaan oltu Vilin kanssa melkein viikko keskenään kotona, ihan hyvin on mennyt vaikka Vili onkin joutunut olemaan työpäivät yksin kotona. Tänään Vili oli laittanut yhden puisen korin vähän uuteen uskoon, kun aika kävi pitkäksi.. Saa nähdä miten käy huomenna, kun meille tulee jotkut patterimiehet aamulla sen jälkeen kun oon lähtenyt töihin.. Mietityttää miten Vili reagoi, juokseeko se karkuun vai meneekö moikkaamaan.. Kun on ihan uusi tilanne, eikä meistä kumpikaan ole kotona. Soitin kyllä patterimiehille, että jos tulisivat vasta viimeisenä meille (paperissa luki, että 8-16 aikana hoitavat työt) niin kerkeisin kotiin, mutta sanoivat että jos he 8 aloittavat niin ovat muutamassa tunnissa käyneet kaikki asunnot jo läpi. Joten ei auta.

Sunnuntaina on heeleritapaaminen Pitkäkosken koirapuistossa klo 15, sitä odotellessa :) Lopuksi vielä kuvia. Moimoi!

Ylettää ylettää, kohta saa Saku märän pusun :)
 Kaksoset
 Saku on ihan pulassa
 Sakari venyttelee
 Pojat koirametsässä
 Koirametsässä
 Koirametsässä
 "lalalalal en kuule"
 "anteeks"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti