tiistai 8. tammikuuta 2013

Kaunis Keski-Suomi

Viikonloppu vierähti hujauksessa koko meidän miniperheen voimin Keski-Suomessa isäni luona. Oltiin perillä vasta myöhään perjantai-iltana, ja sunnuntaina lähdettiin ajoissa kiertämään muita tuttuja/sukulaisia. Oli siis vain lauantai aikaa touhuta ja vaihtaa kuulumiset.

Lauantaiaamua, -päivää, ja -iltaa vietettiin lähinnä ulkona. Kyllä siinä kerkesi kuitenkin välissä päikkäritkin nukkumaan, saunassa käymään ja tottakai katsomaan Putouksen ensimmäisen jakson. Ja syömään.

Tässä kuvia kauniista Keski-Suomesta. Sattui tosi hienot pakkaskelit, oli kiva ulkoilla.


Taivas oli ihan uskomattoman näköinen välillä, tuo valkoisen ja sinisen raja taivaalla oli tosi selkeä. Ehkä joku päivä saadaan investoitua ja paneuduttua kameroiden ihmeelliseen maailmaan. Toisaalta, tykkään kyllä siitä minkälaisen "vanhan ajan tunnelman" kännykän kamera joillekkin kuville antaa..


Juoksukisaa. Taas huomasi, että ei Vilin kauan tarvitse tutustua lapsiin, kun se jo luottaa sen verran että lähtee leikkiin mukaan ja antaa pusuja. Mutta alkuun on aina vähän jännitettä eikä huvittaisi ollenkaan lähteä leikkiin...

 

Harvey Dent? Ihan hassu koira..


Siitä on mennyt kaksi ilveksen pentua. Ne kulkee samoja jälkiä. Kuvasta voi löytää myös pupuJUSSIn ja Vilin jäljet.


Sauna!


Ensimmäistä kertaa moottorikelkan ratissa, ja uskaltautuihan se J:kin kyytiin ;) Ihan heleppoo!


Siinä peruutellaan kieli keskellä suuta. Jostain syystä iskä ei yhtään uskonut että mää saisin tommosen rakkineen käännettyä helposti, eikä meinannut päästää mua mökille asti ajelemaan! Mutta minähän todistin että pystyn mihin vaan, ja sain luvan mennä.


Vili tutustui kissoihin, osittain ihan hyvälläkin menestyksellä. Kerran tuli käpälästä kylkeen niin säikähti oikein kunnolla, mutta eipä se siitä mitään oppinut.


"Tässä mää vaan vähän haistelen sun ympärillä, häntä mulla no normaalistikkin näin kippura ja karvat on oikeesti aina näin pystyssä"


Tässä alla vielä videomateriaalia kissan ja koiran kohtaamisesta. Juttuhan meni niin, että kun mentiin ulos, kissa odotti meitä rappusilla. Kun jatkettiin matkaa, se lähti seuraamaan meitä, eli oli itse todella kiinnostunut Vilistä. Vili oli ihan kummissaan kun se ei kuitenkaan leikkinyt. Videon loputtua Vili otti köniin ja tilanne meni jotakuinkin näin: Kissa lähti poispäin Vili perässä, molemmat yltyivät juoksuun, aluksi Vili jahtasi kissaa mutta tilanne muuttui lennossa aivan päinvastaiseksi ja kissa jahtasikin Viliä, ohitti sen ja samalla läimäytti tassulla selkään/kylkeen. Sitten tuli Vilille itku joka kesti noin kaksi sekuntia ja se juoksi meidän luokse turvaan. Sanonta; Itku pitkästä ilosta pitää hyvinkin paikkaansa!

 

Ps. Vieläkään ei ole tullut tietoa vapaatreenikorteista, vaikka sunnuntaihin mennessä niistä sai luopua. Toivottavasti tää ei tarkota sitä, että niistä ei oo luovuttu. Nyyh. Odottavan aika tosiaan on pitkä, olenhan odottanut jo yli 48tuntia vastausta sähköpostiini :D !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti