tiistai 23. lokakuuta 2012

Vauvoja

Perjantai, lauantai, sunnuntai enemmän tai vähemmän vaan lepuutettiin. Tuntuu, että viikonloppu oli silti täyteen buukattu. Ehkä mulla olikin. Alla Vilin tyylinäytteitä, kuinka viikonloppuna tulisi rentoutua.



Perjantaina oli J:n peli, niin ilta meni töiden jälkeen Espoossa kannustaen (kävin mää siinä välissä kotona nukkumassa pienet päikkärit ja lenkittämässä Viliä). Voitto!

Lauantaina kävin ekaa kertaa moikkaamassa reilun kk ikäistä epävirallista kummituslastani kotona, viimeksi näin minin naikkarilla parin päivän ikäisenä. Nyt mini on äitinsä kanssa muuttamassa Helsingistä pois, jo tulevana viikonloppuna :( Ainiin! Tein hienon vaippakakun minin äidin babyshowereihin, nyt voin julkaista siitä kuvan, koska niistä on jo melkein 2 kk, eikä se oo enää ylläri :D Siinä on vaikka mitä. Ensimmäinen kakku mitä oon koskaan itte tehnyt ja hyvin onnistui.



Tässä minä ja miniskidi <3 Tyylikkäästi hiekkahousut jalassa jouduin juoksemaan naistenklinikalle, enkä kerennyt olla kuin puolisen tuntia kun peli alkoi Siltamäessä 19.30, vierailu aika oli 18-19 :D Pakko oli silti nähdä nää tyypit kun siihen kerta oli mahdollisuus :)



Lauantaina käytiin myös J:n siskolla, siellä on Vilin tyttöystävä Zara, amerikancockeri. Oltiin siellä oikeastaan koko lauantai-ilta. Vili sai omaehtoisesti purkaa energiansa siellä, jonka jälkeen vielä "pakollinen" iltalenkki kotona.

Sunnuntaina oli vuorossa toisen ystäväni babyshowerit, minne myöskin tein kakun, tällä kertaa yhden kaverin avustuksella. Kakku tehtiin jo torstaina. Oli huomattavasti helpompaa jakaa miettimis- ja askartelutyö kahteen, kuin tehdä yksin. Saatiin koko homma purkkiin noin 2,5 tunnissa. Babyshowerit oli oikein onnistuneet, siellä oli paikalla yhteensä ~15 hlöä. Syömiset oli hyviä ja muu toiminta hyvin organisoitu, vaikka siellä edettiinkin fiiliksen mukaan. Ja tietenkin lahjat oli kaikki tosi söpöjä ja hyödyllisiä. Tunsin sieltä vain muutaman ihmisen, mutta tunnelma oli silti tosi lämmin ja oli hienoa nähdä, kuinka innoissaan kaikki oli tulevasta vauvasta :) Tässä kuva mammasta askartelemassa helmikorua, jokainen ystävä toi helmen mukanaan. Itse toin tuon kultaisen, mikä on tässä päälimmäisenä. Mamman alla kakku, joka on väsätty sukupuolta tietämättä (varmaan tuli selväksi edellisestä kakkukuvasta onko se tarkoitettu tytölle vai pojalle :D )



Viikonlopun vauvakiintiö ei suinkaan vielä tämänkään jälkeen ollut täynnä. Mentiin lässyttämään kaverini Jennin 8 viikkoiselle lagoton pennulle. Se oli niin pehmoinen kuin arvasinkin ja vielä söpömpi. Semmonen honkkeli tyttö, Lempi <3 Tälle reissulle Vilikin pääsi mukaan ja olikin ihan sekaisin onnesta. Nätisti se silti "leikki", eli otti vastaan nastahammashyökkäyksiä, yllättäviä hyppyjä päälle, jne. Lempi oli todella rohkea, vaikkei ollutkaan aikaisemmin leikkinyt muiden "vieraiden" koirien kanssa. :) Sekä Vilille että Lempille jäi tuosta tapaamisesta kyllä hyvät kokemukset, mikä on ehdottoman tärkeää, varsinkin noin pienelle :) On se myös Vilille, ihan vain käytöstapojen ja varsinkin mahdollista koirakaveria varten.



En valitettavasti saanut parempia kuvia Lempistä, koska se oli semmonen vipeltäjä, oli paikallaan ainostaan kun iski hampaansa johonkin kiinni, esimerkiksi mun villasukkaan :)

Loppukevennykseksi; Vili on taas laittanut feng shuit kohilleen!



Se on kyllä niin hassu. Heti ensimmäisestä kerrasta lähtien, se on tiennyt, että on tehnyt väärin, vaikkei me olla sitä koskaan komennettu tällaisesta. Mitä nyt vähän jututettu, että tästä ollaan kyllä puhuttu, mutta ihan rauhallisella äänellä :D Oma mokahan se on, jos näin käy. Ei oo jätetty tarpeeksi virikkeitä pienelle ja sen lisäksi tälläkin kertaa jätetty joku tollainen epämääräinen paperipussi liian esille, mistäs Vili tietää vaikka se olisi tarkoitettu juuri tuota varten. :D

1 kommentti:

  1. Sonykin oli päättänyt tänään taas vähän tutkia kämppää tarkemmin ja kaivanut mm. omat naminsa kassista pois :) Seki on just tollein niinku Vili, ettei tarvii ku vähä jututtaa nii se irvistelee ja yrittää kattella muualle sillein häntä ujosti heiluen :D

    VastaaPoista