torstai 16. tammikuuta 2014

Kisaturistit poseeraa

Loppiaisena oltiin taas kisaturistina Ojangon Vuokkoset-areenalla eli meidän kotihallissa molempien koirien kanssa. Varusteina retkituoli, kevythäkki ja reppu täynnä leluja ja herkkuja. 

Kolmosten minit ja medit katseltiin eli muutama tunti siinä vierähti leväten, leikkien ja herkutellen. Mini kolmosissa oli eräs heeleriherra ketä oltiin kannustamassa, Nelson ja ohjaajansa Tiina. Eli Jutin mutsin kämppis ja niiden ihmismutsi.

Alla olevassa kuvassa oikealla on agilitytykki Nelson, joka hiljattain nousi kolmosiin. Kuvan alareunassa Juti treenailee paikkamakuuta. Ympärillä oleva hälinä ei haittaa ollenkaan, kun on tarpeeksi hyvät herkut.

Kuva: Tiina Sundholm
Tapahtumassa oli tosi kiva kisa, mihin kuka vaan voi osallistua vain yhtä euroa vastaan - nakkiralli. 6 estettä loogisessa järjestyksessä, alkuun 4 putkea ja loppuun kaksi hyppyä. Osallistuttiin Jutin kanssa kahdesti siten, että rimat oli maassa. Molemmilla kerroilla kompastelin itse esteisiin, onneksi se ei näkynyt kovin paljoa ulospäin (näin videolta), mutta itse huomasin radalla sijoittuvani aivan vääriin kohtiin. Rataa ei saanut kuivaharjoitella. Näköjään oma tekemiseni vaatii kuivaharjoittelun, oli kyseessä sitten kuinka helppo rata vain. Ehkä juuri se asenne, että edessä on helppo rata, on se syy huonolle omalle liikkeelle?

Paikalla oli myös ranskalainen Olivier - koiravalokuvaaja! Olivier veloitti koirien kuvauksesta vain 5€. Hän kysyi haluanko molemmista kuvat myös erikseen. Kuvat olisi saanut samaan hintaan, mutta en kehdannut ottaa tarjousta vastaan, koska 5€ on mielestäni niin pieni summa kaikesta siitä vaivasta mitä hänelle koituisi. Kerroin siis kohteliaasti että kimppakuvat riittävät. Eikä mua harmita yhtään, sain loistavat kuvat pojista, olen noihin supertyytyväinen.









2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia sait, miten noin halvalla voi edes tuon tasoisia kuvia saada! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Ja mieti, että vielä enemmänkin olisin voinut saada :D Kuvaussessio ei edes kestänyt kauaa, puhutaan ihan muutamista minuuteista :)

      Poista