maanantai 30. syyskuuta 2013

Halpa henkivakuutus



Tänään alkoi agilityn hallikausi. Jutin ensimmäinen visiitti Ojangon Vuokkoset-areenalla meni aivan älyttömän hyvin! Innolla odotan seuraavan viikon reenejä.

Juti on kova poika leikkimään kun sille päälle sattuu, mutta herkut saattavat viedä huomion niin kovasti, että jos treenejä ennen oon antanut herkkuja, lelut ei enää kiinnostakkaan. Testasin, että leikityttääkö,  jos jätän herkut tarjoamatta kokonaan. KYLLÄHÄN SE LEIKITYTTI ! Aivan loistavaa. Näin teemme jatkossakin. 

Tehtiin takaakiertoja ja valssailtiin. Oikealta puolelta kiertää paremmin kuin vasemmalta. Muista tämä. Vasen vasen vasen. Vasemmalta puolelta kierrätystä ja valssailua. Leikittiin paljon, ja lopussa palkkasin herkuilla vikat valssit :) Nyt vaan hymyilyttää, tuo pikkumies on niin vekkuli.

Tänään oli myös Vilin fysioterapia part 2 -> Vesikävelyä. 
Vesikävelyä on nyt kerran viikossa. Kolmen viikon päähän varattiin kokonaistsekkaus, katsotaan löytyykö jumeja, mikäli on niin hierotaan auki ja jätetään silläkertaa vesi väliin.

Ostettiin Remediumiin 10 kerran kortti juurikin näille vesifysioterapiakerroille.  Hintaa tälle lystille tuli 230,00 euroa.

9 kommenttia:

  1. Meijän pitäis myös hankkia turvaliivi :D Ei taho pelkkä panta näkyä karvojen alta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laura se olisi pitänyt hankkia jo! :) Nuo ei oo onneksi kalliita, paitsi jos haluaa sen Hurtan mallin niin joutuu satsaamaan enemmän ;)

      Poista
  2. Ostin Lidlistä sellasia led-valollisia heijastinnauhoja. Ompelin kaks nauhaa yhteen (heelerille varmaan menee näppärästi yks) ja heitin Kurille kaulaan. Kyllä muuten näkyy ja kauas! Teen postauksen aiheesta kuvien kera, kunhan ennätän. Tässä kyseinen tuote: http://www.lidl.fi/cps/rde/xchg/SID-F0908F5D-7A7177E2/lidl_fi/hs.xsl/index_25326.htm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun koirat pukeutuu pimeällä kuin joulukuuset :D Kaikenlaista heijastavaa ja vilkkuvaa löytyy ;) Tosin vilkkuvia valoja/pantoja/hihnoja pidän aina sillä tasaisesti palavalla, omat silmät ei kestä niitä stroboja...

      Täytyy seuraavaksi ehdottomasti käydä poistaan Lidlistä tommonen ja tuunailla, ei oo ainakaan hinnalla pilattu. Valmiista hökötyksistä kun saa pulittaa reippaasti yli 20euroa.

      Poista
    2. Joo mekin käytetään tasaisesti palavaa. Kai se häiritsis koiraakin, kun jatkuvasti vilkkuis silmissä. Nuo ledit on tosi tehokkaita, ihan säkkipimeällä nuo valaisee Kurin ympäriltä maankin, en käytä Kurilla muita heijastimia, kun noita valohärdelleitä. Mää ostin noita kaks pakettia, eli nyt on valohärdelleitä vaikka muille jakaa, kun yhdessä paketissa on 4 kpl. :D

      Poista
  3. Meillä löytyy molemmille tommoset heijastinliivit kun Jutilla on päällä tossa (tosin kuolailen niitä hurtan liivejä vieläkin...... :D ) ja sit löytyy lisäks vielä noi tommoset vilkkupannat mitä tossa lidlin linkissä oli - meidän tosin on stokan hulluilta päiviltä ostettu (hintaan 50senttiä kappale tms ;)) ja ne on semmoset keltaset punasilla valoilla....pitäis ainakin näkyä jos ei muuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on valkoset punaisilla valoilla. Oisin halunnut valkoset valot, mutta ei ollut tarjolla. Toisaalta tuo punainen on vähän huomiotaherättävämpi väri ja kyllähän se asiansa ajaa vaikka ois vihree. Vois joskus kokeilla huvikseen pukea rakin täyteen noita valojuttuja, autoilijat varmaan ajaisivat nauraen ojaan. :D

      Poista
  4. Voitko tehä postauksen sun koirien tarvikkeista ja mainitse myös mm pantojen koot. Mulle tulossa ehkä ensi kesänä heeler niin kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! Minäpä teen het kun kerkiän kuvailla kaikki ne roinat, niitähän on ;) Jännästi niitä kertyy, vaikka käytetään aina samoja tuotteita käyttökelvottomaksi saakka.

      Poista